Pääsivu2

Viikon tukija: Erkka Saarinen

Research Analyst, Nasdaq

Tutustuin Mattiin sattumien jälkeen armeijassa. Ensimmäisenä mieleeni on jäänyt Matin kyky olla läsnä siinä, mitä tapahtuu. Edelleen ihmettelen ja ihailen, kuinka Matilla on aina intoa ja energiaa heittäytyä keskusteluihin ja aidosti kuunnella muiden asioita, samalla kun tiedän, että hänellä on velvoitteita monen ihmisen edestä. Inttikaverista on kasvanut minulle erittäin tärkeä ystävä.

Blogi: Hyvää uutta vuotta pankit, toivoo…kuka?

Pankkeja vastaan suunnattu kyberhyökkäys on huolestuttava.

Nordean ja OP:n palveluihin samanaikaisesti kohdistunut verkkohyökkäys herättää näinä aikoina niin paljon kysymyksiä, että viranomaistenkin pitäisi kommentoida asiaa jotenkin. Ja poliitikkojen soisi pohtivan, mistä tässä kaikessa on kyse. Minä pohdin – tässä kolmen skenaarion analyysi.

 

#parpala2015

Matti Parpala eduskuntaan 2015 – ehdolla kokoomuksen listalta Helsingissä.

Kampanja tarvitsee sinua.

Kaikki apu lasketaan – kiitos tuestasi.


Lahjoita Holviin!
  

Helsinkiläinen optimisti, kauppatieteilijä ja Harvardin paluumuuttaja.

Minua on aina ohjannut niin politiikassa kuin henkilökohtaisessa elämässä vimma kysyä, miten voisimme tehdä asioita yhdessä vielä paremmin. Se on tarina, joka johti niin Frank Students Oy:n perustamiseen kuin Harvardiin lähtemiseenkin. Uskon viimeiseen asti uteliaan ja energisen yrittäjähengen voimaan niin talouden moottorina kuin yhteisten asioiden hoitamisessa. Suomi tarvitsee uusia ideoita ja rohkeita ihmisiä niiden eteenpäin viemiseen. Pyrin eduskuntaan 2015, koska haluan laittaa itseni likoon Suomen nykyisen ja tulevan menestyksen puolesta.

Kansainvälisesti katsoen Suomi ja suomalaiset ovat olleet pitkään edelläkävijöitä monissa asioissa – hyvinvoinnissa, tasa-arvossa, uusien teknologioiden käyttöönotossa ja jopa maailman vaikeimpien kriisien ratkaisijoina. Emme saa kuitenkaan tyytyä saavutettujen etujen puolustamiseen, vaan meidän on huolehdittava siitä, että kannustamme yksilöitä ja yrityksiä kehittämään yhteiskuntaa vastakin. Se tarkoittaa rakenteiden rohkeaa uudistamista, kannustavaa verotusta ja työntekoa koko maan puolesta – fiksumpaa politiikantekoa yli puolue-, vaalikausi- ja sukupolvirajojen.

Uskon oikeudenmukaisuuteen, yksilöiden tasavertaisuuteen ja vapauteen. Haluan tehdä oman osani sen eteen, että maapallo on elinkelpoinen myös tuleville sukupolville. Haluan, että Suomi on yksi maailman arvojohtajista ja toimii rohkeasti esimerkkinä muille. Haluan, että Suomi on kansainvälinen ja avarakatseinen, sekä kantaa jatkossakin oman vastuunsa myös maailman hankalimmissa kysymyksissä.

Matti pähkinänkuoressa

Syntynyt 7.10.1986 Lahdessa

Harvardin yliopiston (Master in Public Policy) ja Helsingin kauppakorkeakoulun (kauppatiet. kand.) kasvatti

Hallituksen puheenjohtaja kasvuyritys Oy Frank Students Ab:ssa

Työskennellyt aiemmin Suomen ylioppilaskuntien liiton pääsihteerinä ja puheenjohtajana

Aiempia luottamustoimia muun muassa Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnassa, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä, Kansaneläkelaitoksessa sekä sosiaali- ja terveysministeriön alaisessa Tasa-arvoasiain neuvottelukunnassa

Perheeseen kuuluvat kihlattu Emma sekä vanhemmat Reijo ja Jana sekä pikkuveli Joni

Harrastukset: purjehdus, ultimate, lenkkeily, bänditoiminta

  

Helsingin viraalein kampanja alkaa nyt.


Liity mukaan tiimiin!