Liity mukaan!

Loading…

Katariina Helaniemi, kampanjapäällikkö

Kun Matti pyysi mua kampanjapäälliköksi, lähdin mukaan, koska tiesin että Matilla on kykyä tuoda tuoretta asennetta suomalaiseen päätöksentekoon. Uskon, että Suomi tarvitsee rohkeita päättäjiä joilla on pätevyyttä, osaamista ja halua vaikuttaa siihen mihin Suomi on menossa.

Simo Takanen, yrittäjyysaktivisti

Parasta Matissa on tapansa suhtautua politiikkaan asioiden edistämiskeinona, eikä omien tai puolueen etujen ajamisena. Matilla on myös vahva ymmärrys yrittäjyyden tärkeydestä Suomen nostamisessa takaisin jaloilleen, ympäristöarvoja unohtamatta.

Jenni Kuusivuori, alumnisuhteiden koordinaattori

En voi kuvitella Mattia parempaa ihmistä yhteisiä asioitamme hoitamaan. Matille hyvän edistäminen yhteiskunnassa on sydämen asia, ja hänen kyvykkyytensä riittää vaikeiden haasteiden ratkaisemiseen, joita Suomessa ensi vaalikaudella väistämättä riittää.

Mikki Inkeroinen, Marketing & e-Commerce Manager, Expert ASA

Olen ollut Matin kanssa kirjaimellisesti samassa veneessä lukemattomia tunteja ja tiedän hänet poikkeuksellisen laadukkaaksi ajattelijaksi. Hänelle luonteenomaista on uusien asioiden nopea omaksuminen. Kuulostavatko nämä tarpeellisilta taidoilta eduskuntatyöhön? Minusta kuulostavat.

Mukana myös he

Erkka Saarinen, Research Analyst, Nasdaq

Tutustuin Mattiin sattumien jälkeen armeijassa. Ensimmäisenä mieleeni on jäänyt Matin kyky olla läsnä siinä, mitä tapahtuu. Edelleen ihmettelen ja ihailen, kuinka Matilla on aina intoa ja energiaa heittäytyä keskusteluihin ja aidosti kuunnella muiden asioita, samalla kun tiedän, että hänellä on velvoitteita monen ihmisen edestä. Inttikaverista on kasvanut minulle erittäin tärkeä ystävä.

Niklas Huotari, Partner, Epic Foods

Minulle on tärkeää, että yhteiskunnalliset toimijat eivät elä vain oman puolueensa kuplassa, vaan pystyvät nousemaan pikkupolitikoinnin yläpuolelle. On ollut hienoa nähdä, että Matti on kerännyt arvostusta ympäri puoluekenttää ja sen ulkopuolella.

Marjo Berglund, Helsingin yliopiston talousjohtaja

Olen työskennellyt Matin kanssa ja ihaillut hänen laajaa osaamistaan, jota täydentää poikkeuksellinen sosiaalinen älykkyys. Tapasimme joitakin vuosia sitten ja ajattelin, että jos Matin kaltaisia henkilöitä olisi politiikassa enemmän, olisi maailma ja etenkin Suomi paljon parempi paikka elää. En ole kysynyt haluaako hän huipulle, mutta sinne hän päätyy, minkä polun elämässään valitseekin. Mihin ikinä hän ryhtyykin, hän tekee sen täysillä ja sydämellä.

Simo Suoheimo, Ambroniten perustaja

Eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, joilla on valmius miettiä asioita laatikon ulkopuolelta ja jotka tajuaa, miten tärkeää on, että Suomi ja suomalaiset firmat pärjää kansainvälisessä kilpailussa. Jokaisella yrittäjällä pitää olla rohkeutta näyttää suomalaiset kynnet ja tehdä juttuja alusta asti isosti, ja ihan samalla asenteella pitäisi tehdä töitä myös eduskunnassa. Tiedän että Matti on tyyppi, jolla on just tätä asennetta ja joka ymmärtää kaiken lisäksi todella hyvin talouden ja yrittäjyyden perusjutut. Siksi oon ilolla mukana viemässä tätä tyyppiä eduskuntaan.

Sini Korpinen, poliittinen avustaja (MEP Henna Virkkunen)

Muistan ensimmäisen kunnon työpalaverin Matin kanssa. Ajattelin, että tuossa on ihminen, johon voi luottaa. Jonka kanssa löytyy helposti yhteinen sävel. Joka haluaa, että yhteistyön kautta saavutetaan suuria asioita. Jos saisin päättää, useampi politiikko olisi kuten Matti. Tinkimätön visionääri, mutta kaikki mukaan ottava. Rohkea ja uudistusmielinen, mutta realistinen. Humaani ja lämmin, mutta myös luja.

Aku-Jaakko Saukkonen & Sauli Böhm, Foundzan perustajat

Matti on uusille ideoille avoin ja niiden toteuttamista pelkäämätön toiminnan mies, jonka haluamme toimivan myös kaltaistemme uusien yrittäjien äänenä suomalaisessa päätöksenteossa. Emme kaipaa eduskuntaan omaan pussiin pelaavia pyrkyreitä, vaan Matin kaltaisia avarakatseisia ja järkiperusteilla katsantokantojaan tarkistavia tiimipelaajia.

Jaakko Jäätmaa, liikkeenjohdon konsultti

Matilla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja ponnistelemaan kohti yhteisiä tavoitteita. Kun pohdin, millainen olisi sopiva henkilö hoitamaan tärkeitä yhteisiä asioitamme ja viemään Suomea ennakkoluulottomasti eteenpäin, en voi olla ajattelematta Mattia – hän täyttää kaikki kriteerit kirkkaasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.