Kansainvälinen Suomi

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_slide heading=”Kansainvälinen Suomi” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” background_image=”http://www.mattiparpala.fi/wp-content/uploads/2015/01/Parpala_banner_1920x500px_tausta1.jpg” /][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Kansainvälisesti verkottunut Matti ymmärtää, että monet Suomen ongelmat, kuten huoltosuhteen heikentyminen ja ilmastonmuutos ovat erittäin yhteisiä kaukaistenkin maiden kanssa. Myös monet ratkaisut ovat yhteisiä.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Halusimme tai emme, maailman globalisoituessa Suomi nähdään yhä enemmän yhtenä jäsenmaana EU:ssa. Suomen menestykseen vaikuttaa huomattavan paljon se, miten EU kokonaisuutena pärjää. Olemme hyötyneet merkittävästi rauhasta ja EU:n talousalueesta, ja tarvitsemme jatkossakin vahvaa EU:ta samoin kuin esimerkiksi USA:n ja EU:n välistä kauppasopimusta vahvistaaksemme edelleen länsimaista yhteistyötä ja kauppa-aluetta. Emme kuitenkaan saa unohtaa yhteistyötä myöskään Venäjän kanssa – Suomessa on niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella paljon erittäin päteviä Venäjä-asiantuntijoita, jotka voivat saada paljon aikaan Venäjä-suhteiden korjaamisessa.

 

  • EU:n ja Yhdysvaltojen välinen vapaakauppasopimus (TTIP) lisää investointeja ja auttaa myös suomalaisia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa. Suomi pärjää, kun poliitikkomme ja yrityksemme ymmärtävät kansainvälistyvän maailman mahdollisuudet.
  • Suomen tulevaisuuden ollessa sumuinen, meidän on entistä tärkeämpää pysyä kiinni eurooppalaisessa arvoyhteisössä ja ymmärtää muita kieliä ja kulttuureita. Kannatan ruotsinkielen perustuslaillisen aseman säilyttämistä.
  • Työperäinen maahanmuutto on Suomelle hyödyksi ja sen esteitä pitää edelleen purkaa. Luodaan erityinen yrittäjäviisumiluokka.
  • Suomen pitää kantaa vastuunsa myös kasvavista pakolaisvirroista konfliktien kärjistyessä. Kehitysyhteistyön tekemistä pitää voimakkaasti uudistaa, mutta sen rahoitus on edelleen kaukana sopimastaan sovitusta 0,7 % BKT-tavoitteesta, eikä siitä pidä itseisarvoisesti leikata.

 

Takaisin korjauslistaan >

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”on” auto_speed=”5000″ parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_slide heading=”Tule mukaan vaalitiimiin” button_text=”Liity mukaan” button_link=”http://www.mattiparpala.fi/liity-tiimiin/” background_color=”#008891″ alignment=”center” background_layout=”dark” /][et_pb_slide heading=”Haluatko olla mukana rahoittamassa Matin kampanjaa?” button_text=”Lahjoita” button_link=”https://holvi.com/shop/Parpala2015/” background_color=”#00494e” alignment=”center” background_layout=”dark” /][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.