Politiikka on korjattava

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_slide heading=”Politiikka on korjattava” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” background_image=”http://www.mattiparpala.fi/wp-content/uploads/2015/01/Parpala_banner_1920x500px_tausta1.jpg” /][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Uuden eduskunnan on pystyttävä tekemään yhteistyötä yli puolue-, sukupolvi- ja vaalikausirajojen. Kansanedustajien on ymmärrettävä, että Suomi ei ole suljettu saari vaan osa muuttuvaa Eurooppaa ja maailmaa, jossa Suomen pitää olla avoin ja aktiivinen tekijä.

 

  • Päätökset pitää tehdä nojautuen parhaaseen tieteelliseen tietoon sekä perusteelliseen kustannus/hyöty-analyysiin, eikä lyhytjänteiseen politikointiin.
  • Hallitus pitää muodostaa niin, että se on toimintakykyinen. Mieluummin rohkea vähemmistöhallitus, joka hakee tukensa eri oppositioryhmiltä, kuin lamaantunut, väkisin synnytetty enemmistöhallitus.
  • Vältetään ehdotusten lukemista puoluesilmälasien läpi. Hyvistä ideoista pitää antaa vastustajille kehut ja huonoista omille kritiikki silloin, kun aihetta on.

 

Takaisin korjauslistaan >

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”on” auto_speed=”5000″ parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_slide heading=”Tule mukaan vaalitiimiin” button_text=”Liity mukaan” button_link=”http://www.mattiparpala.fi/liity-tiimiin/” background_color=”#008891″ alignment=”center” background_layout=”dark” /][et_pb_slide heading=”Haluatko olla mukana rahoittamassa Matin kampanjaa?” button_text=”Lahjoita” button_link=”https://holvi.com/shop/Parpala2015/” background_color=”#00494e” alignment=”center” background_layout=”dark” /][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.