Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Jaakko Jäätmaa, liikkeenjohdon konsultti

Matilla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja ponnistelemaan kohti yhteisiä tavoitteita. Kun pohdin, millainen olisi sopiva henkilö hoitamaan tärkeitä yhteisiä asioitamme ja viemään Suomea ennakkoluulottomasti eteenpäin, en voi olla ajattelematta Mattia – hän täyttää kaikki kriteerit kirkkaasti.

Jaakko Jäätmaa, Senior Consultant, DeloitteMinulla on ollut ilo tuntea Matti läheisesti jo vuodesta 2007 lähtien: ensin opiskeluajoilta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja sittemmin yhteisen musiikkiharrastuksen parista päätyessämme soittamaan samaan bändiin.

Näiden vuosien aikana olen oppinut tuntemaan Matista monta puolta, jotka ovat tehneet suuren vaikutuksen. Ensinnäkin Matilla on terävä äly, valtavan laaja tietopohja ja kyky analysoida monimutkaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä, minkä vuoksi jokaisen Matin kanssa käymänsä keskustelun päätteeksi tuntee itsensä hieman viisaammaksi. Toiseksi Matilta löytyy uskomaton määrä tarmoa, energiaa ja organisointikykyä, minkä vuoksi asiat eivät jää vain puheiden tasolle vaan menevät maaliin asti. Kolmanneksi Matilla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja ponnistelemaan kohti yhteisiä tavoitteita.

Kun pohdin, millainen olisi sopiva henkilö hoitamaan tärkeitä yhteisiä asioitamme ja viemään Suomea ennakkoluulottomasti eteenpäin, en voi olla ajattelematta Mattia – hän täyttää kaikki kriteerit kirkkaasti. Tämän vuoksi haluan lämpimästi suositella Matti Parpalaan tutustumista sinullekin.

Jaakko Jäätmaa
Liikkeenjohdon konsultti

ps. Liity sinäkin mukaan täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.