Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Katariina Helaniemi, kampanjapäällikkö

Lähdin kampanjapäälliköksi, koska uskon Mattiin ja haluan tehdä tästä Helsingin makeimman kampanjan, jota tehdään tunteella ja innostuksella. Haluan kasata mukaan ison jengin, joka uskoo että eduskuntaan tarvitaan hyviä, nuoria ja kansainvälisiä tyyppejä. Lähde meidän mukaan tekemään tätä kampanjaa!

Katariina HelaniemiMoi! Mun nimi on Kata, ja olen Matin kampanjapäällikkö. Me päätettiin, että kampanja julkistaa joka viikko isommin vähintään yhden uuden tukijan. Kampanjapäällikön roolissa sain kunnian olla ensimmäinen ja kertoa, miksi olen mukana. Tästä se lähtee!

Me tunnetaan Matin kanssa alun perin Kauppiksesta. Matti on tyyppinä sellainen, jolla niin päättäessään on tarmoa ja osaamista tehdä suunnilleen mitä tahansa. Kun Matti pyysi mua tähän rooliin, lähdin mukaan koska tiesin, että Matilla on kykyä tuoda tuoretta asennetta suomalaiseen päätöksentekoon. Uskon, että Suomi tarvitsee rohkeita päättäjiä joilla on pätevyyttä, osaamista ja halua vaikuttaa siihen, mihin Suomi on menossa. Näen, että Matti on tällainen ihminen. Tykkään siitä, että parin Harvard-vuoden jälkeen Matti haluaa tuoda osaamisensa takaisin Suomeen ja tarttua toimeen täällä.

Lähdin kampanjapäälliköksi, koska uskon Mattiin täysillä! Haluan tehdä tästä Helsingin makeimman kampanjan, jota tehdään tunteella ja innostuksella. Haluan kasata mukaan ison jengin, joka uskoo että eduskuntaan tarvitaan hyviä, nuoria ja kansainvälisiä tyyppejä.

Lähde meidän mukaan tekemään tätä kampanjaa! Halutaan kuulla sun ideat ja luoda #Parpala2015 -kampanjasta yhdessä Stadin paras!

-Kata

kata@mattiparpala.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.