Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Antti Melander, KY-säätiön asiamies

Suomi tarvitsee kansanedustajia, jotka ovat valmiita tekemään ratkaisuja eivätkä vain puhumaan niistä. Arvostan Matissa sitä, että hän todella antaa kaikkensa silloin kun on tärkeät asiat kyseessä.

antti_melander

”Suomi tarvitsee kansanedustajia, jotka ovat valmiita tekemään ratkaisuja eivätkä vain puhumaan niistä. Olemme vaikeassa tilanteessa esimerkiksi talouden suhteen ja nyt eletään viimeisiä hetkiä, jolloin pitää havahtua toimimaan.

Matti on aikaansaava ihminen, joka ei pelkästään mieti tekevänsä asioita vaan oikeasti tekee niitä. Matin ajamat asiat, kuten yrittäjyys, koulutuksen arvokkuus ja ihmisten tasa-arvoinen kohtelu ovat minulle tärkeitä. Matti on valmis sitoutumaan niihin asioihin, jotka kokee tärkeäksi.Arvostan Matissa sitä, että hän todella antaa kaikkensa silloin kun on tärkeät asiat kyseessä.

Politiikassa kriittisiä ratkaisuja pitää pystyä ajamaan läpi vaikeissakin tilanteissa ja pidemmällä tähtäimellä kuin yhtä vaalikautta ajatellen. Siihen tarvitaan rohkeutta, jota Matti on osoittanut aiemmissa tehtävissään. Uskon, että samaa rohkeutta hän tulee hyödyntämään myös kansanedustajana.”

Antti Melander
KY-säätiön asiamies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.