Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Erkka Saarinen, Research Analyst, Nasdaq

Minä aion äänestää Mattia. Suomi tarvitsee hänen kaltaisiaan osaajia ja innostajia. Aänestäisin häntä puolueesta riippumatta. Äänestä sinäkin.

Avarakatseinen. Analyyttinen. Kuuntelija. Kyselijä. Kyseenalaistaja. Päättäjä.

Tunnen Matin mutta en kovinkaan montaa tänne aikaisemmin kirjoittanutta henkilöä. On mielenkiintoista havaita, kuinka me näemme Matin ominaisuudet hyvin samalla tavalla riippumatta siitä, miten ja missä olemme Mattiin tutustuneet.

Yksi esimerkki Matin valtavasta potentiaalista on, että maailman ehkä arvostetuin – ja tarkimmin opiskelijansa valikoiva – yliopisto Harvard halusi kouluttaa hänestä maisterin. Virallinen tutkinto taitaa saapua vasta vaalien jälkeen, mutta koulutuksen antamat tiedot ovat jo meidän käytettävissämme. Ei ole epäilystäkään, etteikö Matille lötyisi ottajia niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta. Minä uskoisin minkä tahansa homman Matin hoidettavaksi.

Tutustuin Mattiin sattumien jälkeen armeijassa. Ensimmäisenä mieleeni on jäänyt Matin kyky olla läsnä siinä, mitä tapahtuu. Edelleen ihmettelen ja ihailen, kuinka Matilla on aina intoa ja energiaa heittäytyä keskusteluihin ja aidosti kuunnella muiden asioita, samalla kun tiedän, että hänellä on velvoitteita monen ihmisen edestä. Inttikaverista on kasvanut minulle erittäin tärkeä ystävä.

Minä aion äänestää Mattia. Suomi tarvitsee hänen kaltaisiaan osaajia ja innostajia. Aänestäisin häntä puolueesta riippumatta. Äänestä sinäkin.

Erkka Saarinen
Research Analyst, Nasdaq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.