Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Niklas Huotari, Partner, Epic Foods

Minulle on tärkeää, että yhteiskunnalliset toimijat eivät elä vain oman puolueensa kuplassa, vaan pystyvät nousemaan pikkupolitikoinnin yläpuolelle. On ollut hienoa nähdä, että Matti on kerännyt arvostusta ympäri puoluekenttää ja sen ulkopuolella.

Niklas Huotari, Partner, Epic FoodsPolitiikka näyttää valitettavan usein olevan sitä, että puolueet huutavat omaa asiaansa kädet korvien peittona ja keskittyvät lähinnä kuittailemaan toisilleen. Aito rakentava vuoropuhelu loistaa poissaolollaan.Itselleni on aina ollut todella tärkeää, että yhteiskunnalliset toimijat eivät elä vain oman puolueensa kuplassa, vaan pystyvät nousemaan pikkupolitikoinnin yläpuolelle. Onkin ollut hienoa nähdä, että Matti on kerännyt arvostusta ja ystäviä ympäri puoluekenttää ja sen ulkopuolella.

Olen oppinut tuntemaan Matin analyyttisena pohdiskelijana ja terävänä keskustelijana. Uskon, että Matissa on luonteensa ja kokemuksensa myötä potentiaalia todelliseksi valtiomieheksi. Merten takaa haettu oppi näkyy kansanedustajan työssä varmasti laajemman kokonaiskuvan hahmottamisena.

Omalta kansanedustajaltani odotan aktiivisuutta, rautaista ammattitaitoa sekä muita ihmisiä kunnioittavaa arvomaailmaa. Siksi olen päättänyt seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää monien hyvien ehdokkaiden joukosta Mattia.

Niklas Huotari
Partner, Customer Development, Epic Foods Oy
Kirjoittaja on entinen valtakunnallisen opiskelijajärjestön puheenjohtaja ja nykyinen startup-yrittäjä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.