Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Simo Takanen, yrittäjyysaktivisti

Parasta Matissa on tapansa suhtautua politiikkaan asioiden edistämiskeinona, eikä omien tai puolueen etujen ajamisena. Matilla on myös vahva ymmärrys yrittäjyyden tärkeydestä Suomen nostamisessa takaisin jaloilleen, ympäristöarvoja unohtamatta.

Simo TakanenSain kunnian tutustua Mattiin vuonna 2010 ollessamme johtamassa Suomen korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontaa. Matti toimi Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajana ja minä Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liiton puheenjohtajana. Noilta ajoilta on jäänyt erityisesti mieleen, että Matin ovi oli aina avoin ja hänen kanssaan saattoi keskustella aina avoimesti niin positiivisista kuin vaikeammistakin aiheista, ilman pelkoa siitä että se hankaloittaisi tulevien asioiden hoitoa tai yhteistyötä. Asioista voitiin aina keskustella asioina. Mieleen jäi myös hänen vahva kyky nähdä isompiakin kokonaisuuksia kerralla ja hahmottaa vaikutukset asioiden takana. Matti oli aina avoin uusille ideoille ja pystyi nopeasti analysoimaan, milloin asioita kannatti edistää ja kuinka ihmiset saatiin niihin sitoutumaan.

Parasta Matissa on tapansa suhtautua politiikkaan asioiden edistämiskeinona, eikä omien etujen tai vain puolueen etujen ajamisena. Hänellä on vahva käsitys siitä, mihin suuntaan Suomea pitäisi viedä, eli kuinka tästä tehdään jälleen erittäin kilpailukykyinen ja haluttu maa, jossa ihmiset voivat hyvin. Matilla on vahva ymmärrys yrittäjyyden ja yrityksien tärkeydestä Suomen nostamisessa takaisin jaloilleen, ympäristöarvoja unohtamatta.

Matti ei pysty muuttamaan yksin yhteiskuntaa tai tämänhetkistä tapaa tehdä politiikkaa, mutta uskon vakaasti, että hän on se voima, joka saa jämähtäneimmätkin poliitikot puolelleen muuttamaan Suomesta paremman paikan olla ja elää. Toivonkin, että sinä pohdit tarkasti, olisiko Matti Se ehdokas jota haluat äänestää, ja mahdollisesti myös auttaa kampanjassa matkalla Arkadianmäelle. Tarvitsemme uusilla ideoilla varustettuja visionäärejä eduskuntaan. Hän on vakuuttanut minut – toivottavasti myös sinut.

Simo Takanen
yrittäjyysaktivisti ja stand-up -koomikko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.