Categories
Viikon tukija

Viikon tukija: Sini Korpinen, poliittinen avustaja, MEP Henna Virkkunen

Suomalaiset ansaitsevat edustajikseen niitä, jotka eivät pelkää. Jotka näkevät kansainvälistyvässä maailmassa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Jotka luovat ympärilleen hyvää henkeä ja toivoa. Siksi soisin helsinkiläisen valinnan olevan Matti.

Sini Korpinen, poliittinen avustaja, MEP Henna VirkkunenMuistan ensimmäisen kunnon työpalaverin Matin kanssa. Ajattelin, että tuossa on ihminen, johon voi luottaa. Jonka kanssa löytyy helposti yhteinen sävel. Joka haluaa, että yhteistyön kautta saavutetaan suuria asioita. Sellainen Matti on ollut koko sen ajan, kun olen hänet lähemmin tuntenut.

Minulle politiikassa on kyse kaikkien edun ajattelemisesta. Jos pelätään vain oman jatkokauden tai puolueen menestyksen puolesta, ei uskalleta uudistua tai tavoitella taivaita. Menetetään jotain olennaista politiikan tekemisen suuresta ideasta: Että oltaisiin koko porukan puolesta, tiukkoinakin aikoina.

Jos saisin päättää, useampi politiikko olisi kuten Matti. Tinkimätön visionääri, mutta kaikki mukaan ottava. Rohkea ja uudistusmielinen, mutta realistinen. Humaani ja lämmin, mutta myös luja.

Nyt suomalaiset ansaitsevat edustajikseen niitä, jotka eivät pelkää. Jotka haluavat mennä eteenpäin, eikä jarruttaa. Jotka näkevät kansainvälistyvässä ja monimuotoisessa maailmassa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Jotka luovat ympärilleen hyvää henkeä ja toivoa. Siksi soisin helsinkiläisen valinnan olevan Matti.

Sini Korpinen
Poliittinen avustaja (MEP Henna Virkkunen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.